Sollicitatieprocedure

Stap 1   Je sollicitatie
Enthousiast over een van onze vacatures en zie je ons wel zitten als werkgever? Dan ontvangen we heel graag jouw CV en motivatie! 
Er verschijnt een ontvangstbevestiging op je scherm en per e-mail ontvang je een link die toegang geeft tot onze sollicitantenportal. Uiterlijk binnen 5 werkdagen weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Kom je op dat moment niet in aanmerking voor de functie?
Wie weet is er in de toekomst wel een match! Houd deze website in de gaten en volg ons op LinkedIn, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Stap 2   Kennismakingsgesprek
Als jouw CV en motivatie onze interesse gewekt heeft, nodigen we je per e-mail uit voor een kennismakingsgesprek. In de meeste gevallen zal dit gesprek plaatsvinden met de manager van de betreffende afdeling, soms is er een collega bij.

We zijn benieuwd naar jou als persoon en je vaardigheden, ook geven we je meer inzicht in wat we zoeken en wat de verantwoordelijkheden zijn die bij de functie horen. We kijken of er een klik is en of je bij ons past. Andersom check jij natuurlijk ook of deze functie en Startselect goed bij jou past, stel zeker vragen! 

We streven ernaar binnen 7 werkdagen na de kennismaking je te laten weten of we de procedure met je voortzetten.

Stap 3   Referentiecheck of tweede gesprek
Vaak hebben we na een eerste gesprek al een goed beeld gekregen. Mochten we toch nog wat uitgebreider willen praten, dan plannen we een tweede gesprek in. Het kan gebeuren dat we je vragen om een case uit te werken.

Is de vonk bij beide partijen overgeslagen? Dan nemen we contact op met twee van je referenten om te checken of zij net zo enthousiast over je zijn!

Stap 4   Welkom bij Startselect!
Als we niets dan lof over je hebben gehoord, doen we je graag een aanbod om bij ons te komen werken. Dit aanbod bestaat uit een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord? Dan maken we je contract in orde zodat je deze (digitaal) kan tekenen. Welkom bij Startselect!