Team en cultuur

We zijn geen start-up meer en vinden steeds meer onze weg in de groei naar een professioneel bedrijf. Omdat ons werkveld barst van de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen, vragen we van iedereen een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en flexibiliteit.

Je komt te werken in een jong en ambitieus team van ongeveer 30 collega’s uit verschillende landen. Onze bedrijfstaal is Engels, zodat iedereen zich betrokken voelt en elkaar verstaat. Toch hoor je ook andere talen op de werkvloer en komen er regelmatig memes en gifs voorbij in onze interne groepschat. 

Er heerst een gezellige en informele sfeer. We vinden hard werken normaal en plezier net zo belangrijk. We lunchen samen,  ontspannen met een potje tafelvoetbal of een spel in onze gameroom en op vrijdag luiden we het weekend in met een drankje. 

Binnen Startselect vind je altijd een luisterend oor, iedereen mag meedenken en zijn/haar ideeën delen. (en er wordt ook nog eens iets mee gedaan!) Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vertrouwen, de ruimte om te experimenteren en hiervan te leren. Je hebt de mogelijkheid om écht verschil te maken, vaak zie je direct de impact van je werk.


Kernwaarden

Onze 6 kernwaarden omvatten wie wij zijn als bedrijf en helpen bij het creëren van een werkomgeving waarin ideeën ontstaan, collega’s zich blijven ontwikkelen en met plezier samenwerken. 

Driven
Door slim te ondernemen en proactief kansen te pakken, zijn wij vastberaden om de wereld van online gaming te veroveren. 


Ambitious
We halen het maximale uit onszelf en maken Startselect daardoor tot een succes. We leggen de lat zo hoog mogelijk en overtreffen keer op keer de verwachtingen.


Positive
We zijn ervan overtuigd dat de juiste instelling het verschil maakt tussen het zien van problemen en het pakken van kansen. 'Kan niet' bestaat niet, dus kom maar op met die nieuwe uitdagingen! 

Sincere
We communiceren op een eerlijke, duidelijke en respectvolle manier. Zo praten we met elkaar, onze partners en klanten. 


Engaged
We doen er alles aan om samen onze doelen te bereiken.
We denken samen na over nieuwe mogelijkheden om van Startselect een nog groter succes te maken. 


Professional
Wij werken als organisatie aan het volledige plaatje door gestructureerd naar onze doelen toe werken met geborgde en gecontroleerde processen. We zijn serieus met
ons vak bezig en dragen dit uit in houding en gedrag.

Ontmoet je collega's

Wil je een nóg beter beeld krijgen van hoe het is om bij Startselect te werken? Neem een kijkje in ons kantoor op Youtube en lees wat je toekomstige collega’s over ons zeggen op onze Indeed Bedrijfspagina.