Team en cultuur

Werken bij Startselect betekent afwisseling, vrijheid en zelfstandigheid in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Als scale-up krijgen we energie van (op)bouwen en groeien. Samen doen we er alles aan om verbeteringen te realiseren en doelstellingen te behalen. Omdat ons werkveld barst van de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen, vragen we van iedereen een hoge mate van eigenaarschap, zelfreflectie en flexibiliteit.

Bij ons heb je zelf de touwtjes in handen. Je krijgt de ruimte om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te blijven ontwikkelen, maar we verwachten dat je zelf initiatief neemt en met voorstellen komt. We kennen flexibele start- en eindtijden en de mogelijkheid om een dagje vanuit huis te werken, zodat je werk en privé goed op elkaar kunt laten aansluiten. 

Je komt terecht in een jong en ambitieus team van ongeveer 30 collega’s. Onze bedrijfstaal is Engels, zodat iedereen zich betrokken voelt en elkaar verstaat. Toch hoor je ook andere talen op de werkvloer en komen er regelmatig memes en gifs voorbij in onze interne groepschat.

De sfeer is gezellig en informeel, maar zeker ook professioneel. We vinden hard werken normaal en plezier net zo belangrijk. We lunchen samen, ontspannen met een potje tafelvoetbal of een spel in onze gameroom en op vrijdag luiden we het weekend in met een drankje. Door het jaar heen organiseren we verschillende uitjes zoals een VR-Tournament, pubquiz, zomerbarbecue of 'gewoon' een avondje op kantoor met spellen en pizza.

Binnen Startselect vind je altijd een luisterend oor, iedereen mag meedenken en zijn/haar ideeën delen. (en er wordt ook nog eens iets mee gedaan!) Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vertrouwen, de ruimte om te experimenteren en hiervan te leren. Vaak zie je direct de impact van je werk, je hebt de mogelijkheid om écht het verschil te maken en vanuit jouw expertise mee te bouwen aan de groei en het succes van de organisatie. 


Kernwaarden

Onze 6 kernwaarden omvatten wie wij zijn als bedrijf en helpen bij het creëren van een werkomgeving waarin ideeën ontstaan, we ons blijven ontwikkelen en met plezier samenwerken. 

Driven
Door slim te ondernemen en proactief kansen te pakken, zijn wij vastberaden om de wereld van online gaming te veroveren. 


Ambitious
We halen het maximale uit onszelf en maken Startselect daardoor tot een succes. We leggen de lat zo hoog mogelijk en overtreffen keer op keer de verwachtingen.


Positive
We zijn ervan overtuigd dat de juiste instelling het verschil maakt tussen het zien van problemen en het pakken van kansen. 'Kan niet' bestaat niet, dus kom maar op met die nieuwe uitdagingen! 

Sincere
We communiceren op een eerlijke, duidelijke en respectvolle manier met elkaar, onze partners en klanten. 


Engaged
We doen er alles aan om samen onze doelen te bereiken.
We denken samen na over nieuwe mogelijkheden om van Startselect een nog groter succes te maken. 


Professional
We zijn serieus met ons vak bezig en dragen dit uit in houding en gedrag. We werken aan het volledige plaatje door gestructureerd naar onze doelen toe werken met geborgde en gecontroleerde processen. 

Ontmoet je collega's

Wil je een nóg beter beeld krijgen van hoe het is om bij Startselect te werken? Neem een kijkje in ons kantoor via het filmpje hiernaast en lees wat je toekomstige collega’s over ons zeggen op onze Indeed Bedrijfspagina.