Team en cultuur

Werken bij Startselect betekent afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid in een organisatie die volop in ontwikkeling is. E-commerce, games en digitale entertainment: ons werkveld barst van de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen! 

Als scale-up krijgen we energie van (op)bouwen en groeien. We zoeken dus collega's die van aanpakken houden en er bewust voor kiezen om niet in een gespreid bedje terecht te komen. Specialisten die van niets, iets kunnen maken en begrijpen wat er nodig is om verder te groeien. Samen doen we er alles aan om onze doelen te bereiken!

Bij ons heb je zelf de touwtjes in handen. Je krijgt vrijheid en beslissingsruimte in de manier waarop je je werk doet en hoe je dit indeelt. Daarnaast krijg je altijd de gelegenheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te blijven ontwikkelen, maar we verwachten dat jij het initiatief neemt en met voorstellen komt. We hebben flexibele start- en eindtijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken, zodat je werk en privé altijd goed kunt blijven combineren.  

Je komt terecht in een gedreven en snelgroeiend team van 50 collega’s. De gemiddelde leeftijd is 34 jaar en op dit moment werken er meer heren (69%) dan dames (31%) bij ons. We vinden hard werken normaal en plezier net zo belangrijk. We lunchen samen, ontspannen met een potje tafelvoetbal of een spel in onze game area en op vrijdagmiddag luiden we het weekend in met een drankje. Gedurende het jaar organiseren we verschillende uitjes zoals een VR-Tournament, pubquiz, zomerbarbecue, kookworkshop of 'gewoon' een avondje op kantoor met (bord)spellen en pizza. Daarnaast gaan we ieder jaar met zijn alle naar Gamescom in Keulen, de grootste gamebeurs ter wereld!

Binnen Startselect vind je altijd een luisterend oor, iedereen mag meedenken en ideeën delen. (en er wordt ook nog eens iets mee gedaan!) Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vertrouwen, vaak zie je direct de impact van je werk. Je krijgt de mogelijkheid om écht het verschil te maken en vanuit jouw expertise mee te bouwen aan de groei en het succes van onze organisatie. 


Kernwaarden

Onze 5 kernwaarden omvatten wie wij zijn als bedrijf en helpen bij het creëren van een werkomgeving waarin nieuwe ideeën ontstaan, we met plezier samenwerken en onszelf blijven ontwikkelen. Onze kernwaarden geven richting aan wat we doen (en juist niet doen) en hoe we dat doen. 

Gedreven
Door slim te ondernemen en proactief kansen te pakken, zijn we vastberaden om de wereld van online gaming te veroveren. 

Betrokken
We doen er alles aan om samen onze doelen te bereiken. We denken samen na over nieuwe mogelijkheden om van Startselect een nog groter succes te maken. 

Positief
We zijn ervan overtuigd dat de juiste instelling het verschil maakt tussen het zien van problemen en het pakken van kansen.
'Kan niet' bestaat niet, dus kom maar op met die nieuwe uitdagingen! 

Professioneel
We zijn serieus met ons vak bezig en dragen dit uit in houding en gedrag. We werken aan het volledige plaatje door gestructureerd naar onze doelen toe werken met geborgde en gecontroleerde processen. 

Oprecht
We communiceren op een eerlijke, duidelijke en respectvolle manier met elkaar, onze partners en onze klanten. 

Ontmoet je collega's

Wil je een nóg beter beeld krijgen van hoe het is om bij Startselect te werken? Neem een kijkje in ons kantoor via de filmpje's hiernaast en lees wat medewerkers over ons zeggen op onze Indeed Bedrijfspagina.