Team en cultuur

We zijn geen start-up meer en vinden steeds meer onze weg in de groei naar een professioneel bedrijf. Omdat ons werkveld barst van de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen, vragen we van iedereen een grote mate van eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en flexibiliteit.

Je komt te werken in een jong en ambitieus team van ongeveer 30 collega’s uit verschillende landen. Onze bedrijfstaal is Engels, zodat iedereen zich betrokken voelt en elkaar verstaat. Toch hoor je ook andere talen op de werkvloer en komen er regelmatig memes en gifs voorbij in onze interne groepschat. 

Er heerst een gezellige en informele sfeer. We vinden hard werken normaal en plezier net zo belangrijk. We lunchen samen,  ontspannen met een potje tafelvoetbal of een spel in onze gameroom en op vrijdag luiden we het weekend in met een drankje. 

Binnen Startselect vind je altijd een luisterend oor, iedereen mag meedenken en zijn/haar ideeën delen. (en er wordt ook nog eens iets mee gedaan!) Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vertrouwen, de ruimte om te experimenteren en hiervan te leren. Je hebt de mogelijkheid om écht verschil te maken, vaak zie je direct de impact van je werk.

Onze 5 kernwaarden omvatten wie wij zijn als bedrijf en helpen bij het creëren van een werkomgeving waarin ideeën ontstaan, collega’s zich blijven ontwikkelen en met plezier samenwerken. 

Driven: je geeft 100% om de organisatiedoelen en je persoonlijke doelen te bereiken of zelfs te overtreffen.  Je gaat proactief op zoek naar kansen die bijdragen aan het verdere succes van Startselect. Je bent vastberaden en geeft niet op, zelfs als het niet loopt zoals je had verwacht.


Flexible: je kunt jouw prioriteiten en werkwijzen veranderen als de omstandigheden daar om vragen. Je denkt in oplossingen die buiten de gebaande paden liggen.

Sincere: je luistert actief naar collega’s en vraagt hen om hun mening. Je gaat respectvol om met collega’s en maakt zaken bespreekbaar. Je bent gemakkelijk te benaderen.


Simplicity: je gebruikt taal die aansluit bij de boodschap die je wilt overbrengen en gebruikt hierbij geen onnodig vakjargon.  Jouw mentaliteit sluit aan bij “Als iets makkelijk kan, waarom moeilijk doen?”. Je werkt graag efficiënt en doelgericht en houdt je niet bezig met zaken die niet relevant zijn.


Engaged: je werkt graag samen met je team en gaat ervoor om gezamenlijk een goed resultaat te bereiken. Je toont interesse in het werk van je collega’s, complimenteert of geeft constructieve feedback ter verbetering. Je vraagt om input van collega’s bij projecten en andersom probeer je collega’s te helpen bij hun projecten. Jij draagt bij aan het wij-gevoel binnen Startselect.

Ontmoet je collega's

Wil je een nóg beter beeld krijgen van hoe het is om bij Startselect te werken? Lees dan wat je toekomstige collega’s over ons zeggen op onze Indeed Bedrijfspagina of neem een kijkje in ons kantoor op Youtube.